Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Birimizin Gücü Hepimizin Gücünden Fazla Değildir

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 14.10.2019 11:22:00

İşgücü teknoloji ve jenerasyonlar değiştikçe çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Günümüzde ve gelecek 10 yılda kodlama ve otomasyon çok daha değerli hale gelecektir. Yeni jenerasyonun beklentilerini ve taleplerini anlamak,başarılı ve istekli olabilecekleri alanları keşfetmek ve yönlendirmek bizim için önemli.

Burak Türkyılmaz

SPCTR (Sumika Polymer Compounds)
İnsan Kaynakları/İdari İşler ve IT Müdürü

 

 

Şirketlerimizde çalışanlarımızın yetenek ve donanımlarını artırabilecekleri Emaş Akademi Organizasyonu kapsamında 5 kademeli olarak, çalışanlarımızın ihtiyacı olan ve yeteneklerini geliştirerek  yönetici adaylarını iç yapımızdan yetiştirmek üzere (İş Güvenliği, 5S Uygulamaları, Stres Yönetimi Çatışma Yönetimi, Değişim Yönetimi, Liderlik, Koçluk Problem Çözme Teknikleri ve Uygulamaları, Takım Çalışmaları ve Sunumları, Mentörlük) gibi eğitim ve uygulamalardan başarılı olan personellerimiz yaklaşık 1,5-2 yıllık bir süreçte, standart görev ve sorumluluklarının dışında bilgi ve yetkinliklerle donatılarak, yönetici adayı olarak hazır hale geliyorlar.İlave olarak çalışanların kariyer planlamasında ‘’Nine Box’’sisteminde çalışanların performans ve yetkinlik (polivalans) puanlarına göre bulundukları alanlar için geliştirici ve önleyici aksiyon planlarımızla çalışanlarımızı yönlendiriyoruz.
Entelektüel sermaye diye tabir edilen değerli insan kaynağını keşfetmek kadar elde tutmakta son derece önemlidir. Şirketimizin İnsan Kaynakları Stratejisine paralel olarak, şirketlerimizin kurum kültürünü, değerlerimizi ve ‘’Hiçbirimizin gücü hepimizin gücünden fazla değildir’’ sloganı ile takım olabilmeyi ve hedefler belirleyerek ilerlemeyi bütün çalışanlarımızın hissetmesini ve elde edilen başarıların heyecanını yaşamalarını arzu ediyoruz. Huzurlu ve heyecanla işe gelmeleri için, yönetimin belirlediği hedeflere ulaşılması ve ulaşıldığında hem maddi hem de manevi karşılıklarının verilmesi, motive edilmesi ve çalışanlarımızı değerli hissettirmek başlıca stratejik misyonumuzdur.
İşgücü teknoloji ve jenerasyonlar değiştikçe çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Günümüzde ve gelecek 10 yılda kodlama ve otomasyon çok daha değerli hale gelecektir. Yeni jenerasyonun beklentilerini ve taleplerini anlamak,başarılı ve istekli olabilecekleri alanları keşfetmek ve yönlendirmek bizim için önemli. Yeni nesil çalışanlara yönelik, ilgilerini ve dikkatlerini çekebilecek uygulamalar ile (oyunlaştırılmış eğitimler, problem çözme grup yarışmaları, puanlı öneri sistemleri, Emaş akademi uygulamaları) gibi interaktif uygulamalarla, yeni nesil çalışanları daha istekli ve verimli hale getiriyoruz.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz