Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Çelik Halat Genel Müdürü Selim Baybaş: “Ar-Ge ve inovasyonun verdiği güç ile farklılaşıyoruz”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 13.12.2017 11:13:00

Markamıza olan bağlılığı sadece müşterilerimizde değil, aynı zamanda çalışanlarımızda da en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Dünyanın önde gelen şirketlerini incelediğimizde markalar ve müşteriler arasında güvene dayalı kalıcı bir duygusal bağ olduğunu görmekteyiz. Bu kalıcı duygusal bağ ise beraberinde rekabet avantajını getirmektedir. Şirketler, özellikle rekabetin yoğun olduğu pazarlarda stratejik marka planlaması ile bir adım öne geçmek, bunun neticesinde de müşteri bağlılığına ve gelişime dayalı bir sürdürülebilirlik yaratmak için çaba göstermelidir.
Bizler de Çelik Halat olarak marka imajı ve konumlandırmasına çok önem vermekteyiz. Bu doğrultuda stratejimiz, markamızla hedef kitleye ulaşmanın ötesinde hedef kitlemizde olan müşterilerin bize olan güvenlerinin yansıması olarak birbirine markamızı önerir hale gelmesi. Bunun için 2017 yılı içerisinde logomuz ve kurumsal kimliğimizi gelişim ve değişimimizin simgesi olarak yeniledik. Yönümüzü her markanın rekabet ettiği kırmızı okyanus dışına çıkararak markamızın yarattığı güvenle kendi pazarlarımızı yarattığımız mavi okyanuslara çevirmiş bulunmaktayız. Bahsi geçen bu pazarlarda Ar-Ge ve inovasyonun verdiği güç ile farklılaşarak markamızı en iyi şekilde konumlandırmak için fazlasıyla mesai harcıyoruz.
Markamıza olan bağlılığı sadece müşterilerimizde değil, aynı zamanda çalışanlarımızda da en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemekteyiz. Çalışanlarımız kendilerini ürettiğimiz ürünlerin ve aldığımız başarıların ne kadar içerisinde hissederse, markamıza da o kadar bağlı olacaktır. Bu bağlamda da personelimizin markamıza olan bağlılığını ve motivasyonunu da en üste seviyede tutmak için onları sürekli olarak desteklemekteyiz.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz