Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Chassis Brakes International Bursa fabrikasında üretime HSE freni

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 6.02.2018 09:07:00

Chassis Brakes International, Bursa fabrikasında 1 gün boyunca üretimi durdurarak, tüm çalışanlarının katılımıyla iş sağlığı ve güvenliği ile çevre çalıştayı düzenledi.

Chassis Brakes International (CBI), büyük önem verdiği iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları kapsamında, önemli bir organizasyona imza attı.
Chassis Brakes International, Bursa fabrikasında 1 gün boyunca üretime ara vererek, tüm çalışanlarının katılımıyla iş sağlığı ve güvenliği ile çevre çalıştayı (HSE eğitimi) düzenlerken, interaktif şekilde gerçekleşen program son derece verimli geçti.
Gün boyu süren çalıştayda; ilkyardım bilgilendirme eğitimi, ürün sorumluluğu, eğitsel HSE tiyatro eğitimi, bilgi güvenliği ve etik değerler çerçevesinde, iş yerinde daha güvenli bir çalışma ortamının sağlanması için alınması gereken tedbirler çalışanlarla paylaşıldı.
Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) yerleşkesinde gerçekleşen çalıştaya; Chassis Brakes Bursa fabrikasında görev yapan tüm çalışanlar ve yöneticiler katılırken, program boyunca işitme engelliler için işaret diliyle anlatım da gerçekleştirildi.
Farkındalığı artırmayı amaçlıyor
“Güvenli yarınlar ve temiz bir çevre için fark yaratmaya hazır mısınız?” sloganıyla gerçekleşen eğitim programının açılışında konuşan Chassis Brakes Türkiye İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürü Çisil Güler, “Şirket olarak, sürekli gelişim ve dönüşüm sürecine ayak uydurmaya önem veriyoruz.
Bu doğrultuda, İSG ve çevre konusundaki farkındalık yaratıcı eğitim faaliyetlerimiz hız kesmeden sürüyor. Bu eğitim ile iş ortamımızda var olan tehlikeleri ortadan kaldırarak riskleri minimize etmeyi, iş kazaları ve meslek hastalıklarından korunma konusunda da farkındalığı artırmayı amaçlıyoruz. Sizler çok değerlisiniz.Yaşadığınız hayatın her anı da öyle” dedi.
Güvenli mesai şirketimizin önceliği
Güler’in ardından söz alan Chassis Brakes Türkiye Üretim Bakım ve HSE Müdürü Murat Bayram ise uygulanacak tedbirlerle iş kazalarının önüne geçmenin mümkün olduğunu belirterek, “İş sağlığı ve güvenliği bilincini yaygınlaştırmak adına bu eğitimleri çok önemsiyoruz.
Çalışanlarımızın güvenli bir şekilde mesai yapması, şirketimiz için en önemli öncelik” ifadelerini kullandı.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz