Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



İngiltere Başbakanı’nın Ticaret Elçisi Bodycote Istaş'ı ziyaret etti

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 6.04.2018 07:51:00

İngiltere Başbakanı’nın Ticaret Elçisi Lord Janvrin ve beraberindeki heyet, küresel ölçekte en büyük ısıl işlem firması olan Bodycote’un Türkiye’deki ortaklığı olan Bodycote Istaş Isıl İşlem'in Bursa Fabrikasını ziyaret etti.

Ticaret Elçisi Lord Janvrin’in heyetine İngiltere’nin Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott, İngiltere’nin İstanbul Konsolosu Judith Slater ve Ticaret Ateşesi Helen Flewker de katıldı.
Lord Janvrin’i Bodycote Istaş Isıl İşlem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Telseren, Bodycote Kuzey ve Doğu Avrupa Başkanı Paul Clough, Bodycote Güney Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Barış Telseren ve Bodycote Istaş Bursa Fabrika Müdürü Emre Özgün ağırladılar. Ziyarette Lord Janvrin ve beraberindeki heyete Bodycote’un global ölçekteki faaliyetleri, Bodycote Istaş’ın Türkiye’deki gelişimi ve planlanan yatırımları hakkında bilgi verildi.
Lord Janvrin’in fabrikamızı ziyareti, özellikle son 5 yıldır devam eden yeni yatırımlarımızı desteklemekte olup, önümüzdeki dönemde de aynı motivasyonla faaliyetlerimizi sürdürme ve şirketimizi daha da ileri götürmemiz yönünde önemli bir katkı sağlamıştır. Lord Janvrin ve beraberindeki heyetin Bursa Fabrikamızı ziyaretlerinden duyduğumuz memnuniyeti belirtir, nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız.
Lord Janvrin de, Bursa ziyaretinin, Birleşik Krallık Hükümeti’nin sadece İstanbul ve Ankara’ya yatırım yapan Britanyalı şirketlere değil, tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Britanyalı şirketlere destek sağlama isteğini açıkça gösterdiğini belirtti. Janvrin, “Bursa’da uzun yıllara dayanan bir Türk-İngiliz işbirliği mevcut. Birleşik Krallık, Avrupa Birliği’nden ayrılırken ve kendi ticaret politikasını oluştururken, Türkiye ile mevcut ilişkilerini daha da ileriye taşımayı ve güçlendirmeyi amaçlıyor” dedi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz