Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Sanayi Bakanı, Tirsan Kardan'ı ziyaret etti

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 17.01.2019 12:09:00

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerel dinamiklerin nabzını tutmak amacıyla çıktığı il ziyaretlerinin beşincisini Manisa’ya gerçekleştirdi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde Tiryakiler Şirketler Grubu’nun üretim firması olan Tirsan Kardan’ın yeni fabrikasını da ziyaret etti.
 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank ve beraberinde Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş başkanlığındaki TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji komisyonu üyeleri  yerel dinamiklerin nabzını tutmak, sorun ve taleplere yerinde çözümler aramak, bürokratik  engelleri en aza indirmek ve fikir teatisi içinde kalıcı, verimli çözüm önerileri getirmek  amacı taşıyan Manisa Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde Tiryakiler Şirketler Grubu’nun üretim firması olan Tirsan Kardan’ın yeni fabrikasını da ziyaret etti.
Bakan Varank’a ziyareti esnasında TBMM Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz, komisyon üyesi milletvekilleri ve ilgili bakanlık bürokratları  eşlik etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Tiryakiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Tiryaki Sanayi Bakanı Mustafa Varank ve TBMM Sanayi komisyonunu yeni  fabrikalarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şöyle konuştu: “Devletimizin  sanayici ile aradaki bürokratik engelleri en aza indirip  kalıcı ve verimli  çözüm önerileri getirmesi ve taleplere yerinde çözüm bulmak amacıyla en üst düzeyde  düzenlediği bu ziyaretleri son derece faydalı ve motivasyonumuzu arttırıcı faaliyetler olarak  nitelemekteyiz. Sayın Bakanımız ve komisyon üyelerimizin de bu ziyaretlerden son derece  memnun kaldığını gözlemledik. Manisa’da ve yurt dışında yaptığımız yeni yatırımlarımız  hakkında sayın bakanımızı ve TBMM komisyonumuzu bilgilendirdik. Bakanımızın da  vurguladığı gibi yerel dinamiklerin nabzını tutmak, bizlerle fikir teatisinde bulunmak biz  sanayicilerin devletimizden önemli beklentilerimizin arasında yer almaktaydı.
Yerinde gerçekleşen bu ziyaretlerle kendimizi devletimize daha iyi ifade etmenin fırsatını  yakaladık. Kendilerine sanayiciler olarak teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri amacına ulaşmış  olarak nitelemek çok doğru olur.  Son derece memnunuz. Devamını diliyoruz” açıklamasını  yaptı. Mehmet Tiryaki ziyaret sonunda Bakan Varank’a “Ege’de Otomotiv Sanayi Tarihi”  isimli anı kitabını hediye etti.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz