Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Türk otomotiv firmaları Automechanika Şangay Fuarı'ndaydı

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 6.02.2018 10:29:00

Yılda 72 milyar dolar otomotiv ithalatı yapan Çin pazarından Türkiye’nin aldığı payı artırmak için Milli katılımını Uludağ İhracatçılar Birliği’nin organize ettiği Automechanika Şangay Fuarı’na 16’sı TAYSAD üyesi olmak üzere toplamda 46 Türk firma katılım gösterdi.

Asya’nın en büyük otomotiv tedarik sanayi fuarına TAYSAD, standı ile üyelerini temsilen katılım gösterdi. Küresel anlamda otomotiv yan sanayinin buluştuğu fuarda Türk firmalar, başta Çinli üreticiler olmak üzere birçok ülkeden gelen firmalar ile işbirliği fırsatı buldu. İlgili fuarda TAYSAD ikili ilişkileri geliştirmek ve işbirliği ortamı yaratmak amacıyla otomotiv tedarik sektörünün farklı ülkelerinden muadil dernekler ve sanayi bölgeleri yönetimleriyle görüşmelerde bulundu. Çin’deki paydaş kurumlar olan; CAPAC (Çin Otomotiv Parça & Aksesuarları Kurumu), CEDZ Sanayi Bölgesi  Shenyang Endüstri Bölgesi ile işbirliği anlaşması yapıldı.
Bu kuruluşların  yönetimleriyle planlı görüşmeler yapıldı. İlgili kurumlarla TAYSAD üyeleri ile tanıştırıldı, ikili görüşmeler organize edildi.
Milli katılımını Uludağ İhracatçılar Birliği’nin organize ettiği fuara 16’sı TAYSAD üyesi olmak üzere toplamda 46 Türk firma katılım gösterdi. Türk firmaları, hava süspansiyon sistemlerinden fren aksamlarına, yağ ve mazot pompalarından tamir takımlarına, amortisörlerden makas parçalarına kadar çok sayıda otomotiv tedarik sanayi ürününü sergileme fırsatı buldu.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz