Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Cavo Otomotiv çalışanları ve aileleri, Aile Günü’nde buluştu

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 18.06.2017 10:41:00

2017’nin “Farkındalık Yılı” olarak kabul edildiği Cavo Otomotiv’de, farkındalık konusunda güçlenmek istenilen temalar arasında aile önemli bir başlık. Bu amaçla, çalışanların ailelerinin Cavo’yu daha yakından tanıması ve benimsemesini sağlamak üzere Cavo Aile Günü düzenlendi.

Cavo ürünlerinin otomobillerde kullanıldığını çocuklara anlatmak üzere çeşitli faaliyetler gerçekleştirilen Aile Günü’nde, çocuklar için ayrı ayrı hazırlanan oyun kutularından çıkan demonte araba setleri, çocuklar ve ailelerin yardımıyla birleştirilerek arabaya dönüştürüldü. Ardından yaş gruplarına ayrılıp fabrika turu yaptırılan çocuklar, makine ve ürünlere karşı yoğun ilgi gösterdi. Böylece presler, robotlar onların dünyasında ve ileriye yönelik hayallerinde gerekli yeri aldı. Çocuklara yönelik bir menü ile hazırlanan öğle yemeğinin sonunda, günün en duygu dolu faaliyeti başladı. Daha önceden provaları gerçekleşen ve tamamen Cavo çalışanlarının çocuklarından oluşan Cavo Çocuk Korosu harika bir konser verdi. Birbirinden güzel şarkılar söyleyen koro, güne neşe kattı.
Daha sonra çocuklar için hazırlanan ve şirketi anlatan ‘Bizimkiler Cavo’da Çalışıyor’ isimli çocuk kitabı çocuklara dağıttıldı ve toplu bir Cavo aile fotoğrafı ile gün sona erdi.
Bu güzel günün sonunda Cavo ailesinin bir üyesi olmak çalışanlar için olduğu kadar aileleri için de mutluluk ve gurur verici bir durum haline geldi.
Günün sonunda birçok çocuk “Ben büyüyünce Cavo’da çalışacağım” dedi ve bu söz günün, hedefine ulaştığının en büyük kanıtıydı.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz