Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Farplas'ta Yeni Organizasyon

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 24.01.2021 12:04:00

Yeni organizasyonda oluşturulan çevik yapıyla daha verimli, daha hızlı olma ve küresel başarıya koşma arzusunda olduklarını belirten Fark Holding Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, “Bu yapılanmayla, amiral gemimiz Farplas ve Ar-Ge, Inovasyon- Değişim Yönetimi Merkezi’miz Fark Labs entegrasyonuyla, mobilite dünyasında daha sağlam yer edineceğiz" diye konuştu.

Yeni organizasyonda oluşturulan çevik yapıyla daha verimli, daha hızlı olma ve küresel başarıya koşma arzusunda olduklarını belirten Fark Holding Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, “Bu yapılanmayla, amiral gemimiz Farplas ve Ar-Ge, Inovasyon- Değişim Yönetimi Merkezi’miz Fark Labs entegrasyonuyla, mobilite dünyasında daha sağlam yer edineceğiz. Yaşanan bayrak devrinde, kendi insan değerimizi önde tutan ve kendi içinden yükselen değerlere, yeteneklere öncelik veren şirket olarak yolumuza heyecanla devam ediyoruz.” dedi.

Fark Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Burhanoğlu; “Farplas’ın hedefleri ve sektörün gereklerine göre stratejilerimizi oluşturduk ve yeniden yapılandık. Haluk Akçalı ve ekibi, Fark’lı olma kültürüyle yetişmiş kendi bünyemizden arkadaşlarımız olup, bir taraftan mevcut ürünlerimizi ve operasyonumuzu iyileştirip, diğer taraftan da Farplas’ın mobilite dünyasındaki değişim ve dönüşümünü gerçekleştireceklerdir. Yeni yapılanma çerçevesinde; 30 yılı aşkın süredir sayısız başarıya imza atan, Farplas’ın büyüme ve sektör lideri olma serüveninde en önemli rolleri üstlenmiş Genel Müdürümüz Ali Rıza Aktay’a şükranlarımızı sunuyoruz. Ali Rıza Aktay, bundan böyle Fark Holding şirketlerinden Farform’un Yönetim Kurulu Üyesi olarak değerli deneyimlerini bizlerle paylaşmayı sürdürecektir” şeklinde görüşlerini açıkladı.

1978 Ankara doğumlu olan Haluk Akçalı, ODTÜ Metalurji – Malzeme Mühendisliği lisans, İTÜ Mühendislik Yönetimi yüksek lisans ve Chicago Üniversitesi İşletme yüksek lisans mezunu olan Haluk Akçalı, yeni göreviyle ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: “Yeni yılın benim için çok özel bir yanı var. Fark Holding’in amiral gemisi, ilk iş yerim Farplas’ta yeni bir yolculuğa başlıyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte, Farplas’ı iddialı stratejik hedeflere taşıyabilmek üzere ümit dolu bir yıla giriyoruz. 

Üniversiteden mezun olduktan hemen sonra profesyonel hayata ilk adım attığım yere seneler sonra yepyeni hikayeler yazmak üzere dönmek, büyük gurur ve mutluluk kaynağı benim için...”

Daha önce Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları ve direktörlerden oluşan organizasyon, CEO’ya direkt bağlı C level koordinatörlerle, çok daha yalın, yüksek konsantrasyon ve sorumluluktan oluşan süreç yönetimine dönüştürüldü. 

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz