Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Toyota Türkiye'ye "Altın Fabrika" Ödülü

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 22.07.2020 10:23:00

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, bağımsız araştırma şirketi JD Power tarafından yapılan bir kalite araştırmasına göre Avrupa ve Afrika bölgesinin en iyi fabrikası seçildi.

C-HR kullanan müşterilerle yapılan IQS araştırmasında kullanıcıların ilk üç aylık deneyimlerinin ardından görüşlerini değerlendiren JD Power, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’yi “Golden Plant” yani Altın Fabrika ödülüne layık gördü. Ayrıca, bu yılki IQS değerlendirmesine göre Avrupa ve Afrika bölgesinde üretilen tüm araçlar arasında kalite açısından en iyi araç Toyota C-HR olarak belirlendi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’su Toshihiko Kudo, “Bu başarı, Türkiye’deki otomotiv sektörünün geldiği noktayı göstermesi bakımından önemli bir anlam taşıyor. Bütün çalışanlarımıza ve tedarikçilerimize değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçteki hedefimiz sadece Avrupa ve Afrika bölgesinde değil, tüm dünyadaki en iyi üretim tesisi olup bu pozisyonu istikrarlı ve güçlü bir şekilde korumak olacaktır” şeklinde konuştu.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz