Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Chassis Brakes International Bursa’dan dünyanın her iki ucuna birden fren gönderiyor

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 5.04.2018 15:53:00

Chassis Brakes International Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yağcı, "Fiyat avantajı, müşteri memnuniyeti, kalite ve kârlılık başarısı ile öne çıkan Bursa fabrikası, global ölçekte ülkemize ve sektöre ciddi katma değer sağlamaya devam edecektir” diye konuştu.

Dünyanın önde gelen otomotiv “foundation” fren ve fren parçaları üreticileri arasında yer alan Chassis Brakes International’ın, sektörde 80 yıllık bir geçmişi bulunuyor.  Dünyanın en büyük 3 fren üreticisinden biri olan Chassis Brakes International, küresel düzeyde toplam 5 kıtada, 23 lokasyon ve 15 fabrikada faaliyetlerini sürdürüyor.
Chassis Brakes International, Bursa fabrikası aracılığıyla da ABD ve Japonya gibi dünyanın her iki ucuna birden fren sistemlerini direkt olarak gönderip, bu alanda önemli bir sorumluluk üstleniyor.
Bursa’da 20.000 metrekare alan (12 bin m2 kapalı alan) üzerine kurulmuş olan Türkiye fabrikası, 260 çalışan kapasitesiyle, direkt olarak otomotiv ana sanayi üreticilerine ve çeşitli satış sonrası kanallarına disk frenler, kampana frenler ve otomatik park freni gibi orijinal ekipman üretimi yapıyor.
Chassis Brakes International’ın Bursa yapılanması, kendi içerisinde ortaya koyduğu başarılı sonuçlar sayesinde, şirketin globaldeki en büyük fabrikası olma hedefine doğru hızla ilerlemektedir.
Bursa fabrikası, ortaya koyduğu başarılı ve verimli üretim süreçleri sayesinde, bugün itibariyle Ford, Fiat, Opel, Renault, Toyota gibi global düzeydeki müşterilere fren sistemleri tedarik ediyor.
Şirket globalde ise BMW, Daimler, VW, PSA, Honda, Nissan, Audi, Seat, Dacia, GM, Suzuki, Mazda, Tata, Geely, Volvo vb. birçok firmaya üretim yapıyor.
Türkiye’de alanının en büyüğü
Chassis Brakes International Bursa, Türkiye’de binek ve hafif ticari araçlar için fren üretimi yapan en büyük firma konumunda yer alıyor.
Bursa fabrikası, ağır ticari araç ve kamyon benzeri araçlar harici; binek araçlar ve hafif ticari araçların hemen hemen hepsine, her çeşit fren üretiyor.
2017 yılını, yüzde 35’lik bir büyüme ile kapatan şirket, 4 yılda 3 kat büyüme gerçekleştirirken, 2020’de ise 150 milyon Euro hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
2018’deki hedeflere 2017’de ulaştı
Chassis Brakes International Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yağcı, sürdürülebilir büyüme odaklı gelecek yolculuğunu sürdüren şirketin, 2017’de çok başarılı bir yıl geçirdiğini belirtti. Yağcı, 2018 yılına dair ortaya konan hedeflerin 2017’de yakalandığını vurgulayarak, bu sürecin şirketin ileriye dönük büyüme hedeflerine de önemli katkılar sağladığını kaydetti.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz