Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



En iyi tedarikçi ödülü Doğu Pres'in

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 13.12.2017 08:13:00

Doğu Pres, stratejik iş ortağı Denso tarafından düzenlenen tedarikçi gününde ‘’En İyi Tedarikçi’’ ödülünü almaya hak kazandı..

Global seviyede operasyon yeterliliği ve müşterileriyle oluşturduğu stratejik ortaklıkları sayesinde şimdiye kadar birçok firma tarafından ödüllendirilen Doğu Pres, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Denso firması tarafından her yıl düzenlenen ve aynı zamanda bu yıl Macaristan’daki 20. Operasyon Yılının kutlandığı tedarikçi günü 17 Kasım 2017 tarihinde Denso Macaristan fabrikasında gerçekleşti. Tüm tedarikçilerin değerlendirildiği Ödül Töreninde fiyat, teslimat, kalite performanslarına göre tedarikçilere ödülleri verildi. Doğu Pres toplamda tüm dallarda en yüksek performansı sergileyen firma olarak ‘’En İyi Tedarikçi’’ ödülünü almaya hak kazandı.
Çalışmalarının karşılığını müşteri memnuniyeti ve başarılı müşteri denetimleri ile alan Doğu Pres; Denso 2017 En İyi Tedarikçi Ödülü ile başarılarına bir yenisini ekledi.

 

 

Doğu Pres Mükemmellik Yolcuğunda kararlı

Doğu Pres, sürdürülebilir bir gelecek için çıktığı mükemmellik yolcuğuna aldığı ödüllerle devam ediyor. KalDer Bursa Mükemmellik büyük ödülünü alan Doğu Pres, İstanbul’da düzenlenen 26. Kalite Kongresinde Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesine layık görüldü.

 

Otomotiv endüstrisine dizel ve gazolin enjektör parçaları üreten Doğu Pres oluşturduğu altyapısı ve sürdürdüğü teknolojik yatırımlarıyla Endüstri 4.0 olarak adlandırılan sanayi devrimine de hazırlık yapıyor. Teknolojiye öncülük eden global müşterileri için üretim yapan firmanın ürün gamında, sızdırmazlık pulları, torna parçaları, enjektör gövdesi ve enjektöre ait alt parçalar yer alıyor.
Teknolojik gelişmelere ayak uydurması, hızlı reaksiyon kabiliyeti, kalite anlayışı, rekabetçiliği ve çözüm odaklı olması ile öne çıkan firma her yıl başta makine ve teknoloji olmak üzere yaklaşık 5 milyon Euro’luk yatırım yapıyor. Doğu Pres, üretimdeki başarısını aldığı ödüllerle de taçlandırıyor.
Mükemmellik yolculuğuna devam ettiklerini belirten Doğu Pres Genel Müdürü Erdal Elbay; ‘’Mükemmellik ödülü, kurum ve kuruluşları kalite çalışmalarına teşvik ederken, onlara sürdürülebilir bir gelecek için yeni bir yönetim modeli kazandırmayı hedefliyor.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz