Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Ford’dan Maysan Mando’ya Q1 Belgesi

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 12.03.2021 10:55:00

Maysan Mando, yeni fabrika yatırımıyla birlikte kapasite artışına geçmesinin ardından, küresel otomotiv sektörünün en prestijli kalite sertifikalarından biri olarak kabul edilen Ford Q1’ı alarak, sürdürülebilir kaliteye verdiği önemi başarıyla taçlandırdı.

ord’un, tüm üretim süreçleriyle yüksek kalite ve performansa sahip olan, müşteri memnuniyetinde mükemmelliği yakalayan tedarikçilerine verdiği küresel kalite sertifikası “Q1” ödülünü 2008’in yılından sonra yeni adresinde de alan Maysan Mando, kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Maysan Mando’nun Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) yer alan fabrikasında Ford Q1 Ödül Töreni düzenlendi.


Tedarik zincirine kattığı kaliteyi ve değeri her geçen yıl ispatlıyor
Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, “Küresel otomotiv sektörünün en prestijli kalite sertifikaları arasında gösterilen Ford Q1’ı 2008 yılının ardından yeniden almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Şirket olarak, 2019 yılında yaptığımız büyük yatırımla yeni fabrikamızı devreye almıştık. Burası hem kapasite hem de teknolojik altyapı anlamında büyüme hedeflerimiz açısından çok önemli bir konumda. Yeni adresimizdeki kapasite artışımız sayesinde Q1’ı yeniden almayı başardık. Maysan Mando olarak, tedarik zincirine kattığımız kaliteyi ve değeri, her geçen yıl ortaya koyduğumuz başarılarla ispatlamaya devam ediyoruz. Maysan Mando olarak, değer zincirimiz içinde sürekli gelişmeye odaklanıp üstün performans göstererek, paydaşlarımız için vazgeçilmez ve güvenilir bir iş ortağı olmak adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz