Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Numesys ve Dynateam’den Yenilikçi İş Birliği: Mühendislikte Güçlü ve Etkili Çözümler Yolda

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 25.07.2024 12:38:00

Türkiye’de Ansys’in tek Elite Channel Partner’ı olan Numesys, Ls-Dyna yazılımının satışını ve desteğini gerçekleştiren DynaTeam firması ile stratejik bir iş ortaklığı kurduğunu açıkladı.

Dünyanın önde gelen simülasyon mühendisliği yazılımı Ansys’in Türkiye’deki tek Elite Channel Partner’ı olarak faaliyet göstermekte olan ileri mühendislik firması Numesys, Ansys firmasının ürün yelpazesinde yer alan “Ls-Dyna” adlı yazılımının satışını gerçekleştiren DynaTeam ile stratejik bir iş ortaklığı kuruyor. Bu iş birliği ile mühendislik simülasyonlarında Ls-Dyna kullanıcılarına daha kapsamlı ve etkili çözümler sunulması planlanıyor.
 
25 Haziran’da Hacettepe Teknopark Numesys Ofisi’nde gerçekleştirilen imza töreni ile resmileşen bu iş ortaklığı ile; Ls-Dyna yazılımı için eğitim, danışmanlık, mühendislik, satış ve teknik destek hizmetleri konusunda daha da kapsamlı bir hizmet sağlayarak, müşterilere sunulan hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak hedefleniyor. Numesys ve DynaTeam’in birleşen güçleri sayesinde daha kapsamlı çözümler sunmak,teknik bilgi birikimi ile daha hızlı ve etkili destek sağlamak mümkün olacak. Ayrıca ortak eğitim programları ve danışmanlık hizmetleri mühendislik ekiplerinin yetkinliklerini artıracak ve en yeni teknolojik yenilikler ile müşterilere daha bütüncül çözümler sunulacak.
 
Bu kapsamda, Temmuz ayının son haftasında Numesys İstanbul Teknopark Ofisi’nde Ls-Dyna kullanıcıları ile DynaTeam ve Numesys Teknik ekibinin katılımıyla bir interaktif workshop düzenlenecek. 
 
Numesys, mühendislik simülasyonu yazılımları ve çözümleri konusunda faaliyet göstermekte olup, Ansys’in Türkiye’deki tek Elite Channel Partner’ı olma ayrıcalığına sahiptir. 2018 yılında kurulduğu günden bu yana, Türkiye’de simülasyon teknolojilerinin gelişiminde lider konumda bulunmaktadır. Numesys, müşterilerine geniş bir yelpazede mühendislik hizmetleri, kapsamlı teknik destek, eğitim ve danışmanlık sunarak, çeşitli endüstriyel alanlarda simülasyon uygulamalarının etkinliğini artırmaktadır. Yenilikçi çözümler ve ileri teknolojiler kullanarak, mühendislik süreçlerini optimize etmekte ve müşterilerine katma değer sağlamaktadır.
 
DynaTeam, yıllar boyu süregelen sektör tecrübesiyle LS-Dyna'ya odaklanmış bir firma olarak, büyük yapısal deformasyonların simülasyonları ve kısa süre içinde gerçekleşen olayların analizi konusunda uzmanlaşmıştır. DynaTeam, LS-Dyna'nın gelişmiş malzeme modelleri ve kompleks temas koşulu tanımlama özelliklerini kullanarak; otomotiv, savunma ve havacılık gibi birçok sektörde ileri düzeyde simülasyon çözümleri sunar. Müşterilerine en yüksek kalitede ürün geliştirme araçlarını sağlayarak, projelerde en iyi sonuçların elde edilmesine yardımcı olunması hedeflenmektedirler.
E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz