Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



ProManage, Win Eurasia'nın En İnovatif Firması Seçildi

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 12.04.2019 11:20:00

2017 yılında ABD’de ProManage firmasını kuran ve birden fazla ülkede yoğun biçimde operasyonlarını sürdürmeye başlayan Doruk Otomasyon, WIN EURASIA fuarında gerçekleştirdiği lansman ile tüm dünyada tek marka adı ile anılma hedefiyle ProManage markasını Türkiye faaliyetlerinde de öne çıkarma kararını ve bundan böyle yalnızca kurumsal kimliğini ‘Doruk’ adıyla sürdüreceğini duyurdu. Yenilenen ve modernize edilen marka kimliği ile standı yoğun ilgi gören ProManage ayrıca WINovation yarışmasına kazandığı birincilik ödülü ile fuarın en inovatif firması seçildi

Fuar kapsamında düzenlenen WINovation yenilikçi, teknik inovasyon ağırlıklı, özgün tasarımlı projeleri yarışmasında, ProManage, ‘Dijital Üretim Yönetim Sistemlerinde Yapay Zeka: Kestirimci Karar Verme’ projesi ile birinci oldu. ProManage ekibinin uzun yıllardır üzerinde çalıştığı ve Ar-Ge Direktörü Mustafa Can Öztürk önderliğinde tamamlanan yapay zeka ürünü sayesinde, üretim yönetim sistemlerinin anlık ve geçmiş verilere ilave olarak yapay zeka ve makine öğrenmesi yöntemleri ile geleceği öngörür (Predictive) hale gelmesi sağlanıyor.
Fuara katılım gösteren T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Mehmet Fatih Kacır ile Hasan Büyükdede, ProManage standını ziyaret ederek hem Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşlarının kullandığı yapay zeka ve AR uygulamalarıyla ilgili bilgi aldılar hem de WINovation yarışma birinciliği için ProManage yöneticilerini ve ekibini tebrik ettiler.
ProManage’ın ‘Fabrikalarda IIoT Altyapıları ve Yapay Zeka’ konulu düzenlediği özel panel, fuarın en çok ilgi çeken etkinliklerinden biri oldu. Firma Genel Müdürü Gönül Kamalı moderatörlüğünde düzenlenen panelde CTO Cengiz Özden ve Ar-Ge Direktörü Dr. Mustafa Can Öztürk’ün yanı sıra IIoT teknolojileri, Big Data ve yapay zeka konularındaki yatırımları ile ülkemizin öncü sanayi kuruluşlarından Cevher Jant’ın COO’su  Oğuz Özmen ile plastik üretim teknolojileri konusunda Türkiye’nin duayen isimlerinden Metin Bilgili, değerli tecrübe ve görüşlerini katılımcılar ile paylaştılar.
WIN EURASIA’nın en çok ilgi gören standlarından biri olan ProManage, yenilikçi ürün ve hizmetlerinin yanı sıra fuar boyunca yapay zeka, artırılmış gerçeklik ya da Big Data gibi endüstri 4.0’ın temellerini oluşturan geleceğin teknolojileriyle ilgili eğitimler düzenledi.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz