Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



10 Yıl Önce Yarını, Şimdi Geleceği Planlıyoruz

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 25.01.2021 10:13:00

Ali Dalgıç, 10 yıl önce yarını, şimdi ise geleceği planladıklarını söyledi. Gelişmeleri takip ettiklerini, sürekli yenilendiklerini ve yenilere aday olacaklarını dile getirdi.

 

ALİ DALGIÇ

Dalgıç Şirketler Grubu 

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Dijital çağı yakalamak

10 yıl önce de ve daha öncesi de hedefimiz büyüyerek kurumsal yapıya ulaşabilmekti ve şimdi hedeflediğimiz yere çok yakınız. Gelecek 10 yılda teknolojik yatırımlarımızla dijital çağı yakalayarak şirketimizin uluslararası alanda yer edinmesini sağlamaktır. 

Başarı ya da başarısızlık şirketlerin yönetim Ar-Ge'sidir

Gerek operasyonel süreçlerde gerek yatırımlarımızda zaman zaman hatalar yaptığımız oldu. Olmaya devam ediyor. Bunu hata olarak değil tecrübe olarak kurumsal hafızamıza işlemeye özen gösteriyoruz. Nitekim tekrar etmediği müddetçe münferit hatalar yapmak şirket yönetiminin en doğal unsurlarındandır. Yöneticilerimizin de sınırlı olmak kaydı ile hata yapmasına müsaade etmeliyiz, başarılarını da ödüllendirmeliyiz. Bu topyekün gelişime olanak sağlayacaktır.

Çalışma arkadaşlarınızı görünüşüne, düşüncelerine, dünya görüşüne göre değil işinin ehli olan, iyi ahlaklı, sevecen, güler yüzlü ve insana saygısı olanlar arasından seçin. Böyle birini bulduğunuzda mutlu olması için elinizden geleni yapın. Günkü şirketlerin en büyük noksanı insan kaynaklarıdır. Parayla satın alamayacağınız tek unsur insandır. Eğer bunların biri dahi noksan olursa işinizin bir tarafı noksan kalacaktır ve topyekün başarı maalesef mümkün olamayacaktır.

 

 

KALİTELİ ÜRETİM VAZGEÇİLMEZİMİZ

Gelişen teknolojiye sahip olmak, bu teknolojiyi kullanabilecek operatörler yetiştirmek ve tekniğimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Günümüzde iş dünyasının olmazsa olmazı kaliteli üretim. Bunu, bugünkü dünyada sağlamak ancak üretim alanınızı sürekli güncel tutmak ve  insan kaynaklarımızı eğitmekten geçiyor.

 

OTOMOTİV BİR ÇOK SEKTÖRÜN BEŞİĞİ

Uçan araçlar 10 yılların hayali henüz.  Otomotiv bir çok sektörün beşiğidir. Gelişmeye devam edecektir. Açıkçası daha çok kullanıcı odaklı, insanların hayatını kolaylaştıran tarz hangisi ise o alanda gelişmeler yoğunlaşacaktır. Uçan araç bunlardan biri midir yoksa efsane olarak mı kalacak bunu insanların sektörden talepleri gösterecek.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz