Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Alpet Madeni Yağları Bilgi Teknolojileri Müdürü: 2019 Siber Güvenlik Yılımız

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 8.03.2019 06:35:00

2019 yılını Cyber Security Yılı olarak ilan ettik ve bu doğrultuda firmamızda ilgili cihazların ve yazılımların güncellemelerini yatırım planımıza göre gerçekleştirmekteyiz.

Alpet Madeni Yağları olarak kurum çapında gizlilik, bütünlük ve erişilebilirlik, tüm fiziksel ve elektronik bilgi varlıkları ile kişisel verilerin gizliliğinin koruması en büyük önceliklerimizdendir. Altınbaş Holding enerji grubunda yer alan firmamız, Altınbaş Holding Sistemlerine bağlı olarak çalışmaktadır. BT yapımızın 360 derece denetlenmesine oldukça önem vermekteyiz. Müşterilerimizin, tedarikçilerimizin, çalışanlarımızın ve çalışan adaylarının verilerinin korunması amacıyla, Firewall cihazlarımızın ve Endpoint yazılımlarının DLP teknoloji çözümlerini kullanmaktayız. ISO 27001:2013 sertifikasına sahip firmamızda, yılda birer kez zafiyet ve doğrulama testleri yaptırılmaktadır.
2019 yılını Cyber Security Yılı olarak ilan ettik ve bu doğrultuda firmamızda ilgili cihazların ve yazılımların güncellemelerini yatırım planımıza göre gerçekleştirmekteyiz. Bilgi güvenliği konusundaki politikalarımızın çalışanlarımız tarafından anlaşılabilmesi için periyodik olarak kurum içi eğitimler düzenlemekteyiz. Aynı zamanda çalışanlarımızın bilgi güvenliği alanında görev ve sorumlulukları ile ilgili farkındalığı artırmaya yönelik, kurumsal iletişim departmanı ile iç iletişim çalışmaları oluşturmaktayız. Kurumsal hedeflerimize göre bilgi güvenliği gereksinimlerimizi güncelleyerek, BGYS ile bilgiye ilişkin risklerin kabul edilebilir düzeyin üzerine çıkmamasını sağlamaktayız.
 

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz