Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Veldo Teknoloji Genel Müdürü Sedat Güney: “Yeni Teknolojileri Geliştiren de Kullanan da İnsan”

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 1.11.2018 09:43:00

İşe alım süreçlerimizde ve çalışanlarımızın gelişimi için yeni teknolojilere, gelişmeye, öğrenmeye açık profilleri tercih ediyoruz. 

Otomotivde elektronik yazılıma yönelik gelişmeler
Hem Veldo hem de kendi adıma gelişmeleri son derece heyecan verici buluyorum. Her bir yazılım, sektörde yepyeni açılımları, yeni fırsatları beraberinde getiriyor. Sektör o kadar hızlı gelişiyor ki hem son kullanıcı hem üretici hem de distribüsyon kanadında koordinasyonu sağlamak zaman zaman biz üreticileri zorluyor. Çünkü fikirleri yazılıma, yazılımı gerçek hayata indirgemek ve sonrasında olası tüm riskleri test edip sahaya hazır hale getirmek son derece meşakkatli bir süreç.
Yeni teknolojiler sektörü nasıl etkiliyor?
Yeni teknolojiler otomotiv ile uzaktan yakından ilgisi olan herkesi olumlu etkilemektedir. Çünkü her yenilik müşteri memnuniyeti, ilgisi, motivasyonunda artışı getiriyor. Bu da doğru orantılı olarak sektördeki herkese dokunur. Bu anlamda üreticilerle birebir çalışan bir firma olarak teknolojiyi takip etmenin öncesinde yönlendiren bir duruşumuz olduğunu gururla belirtmemde fayda var.
İlgili gelişmeleri gerek internet vasıtası gerekse yazılı dergi gibi yöntemlerle takip ediyoruz. Fuarlar en kritik gelişim alanlarıdır. Birçoğuna Veldo olarak standımızla katılıyoruz, diğerlerine de mutlaka ziyaretçi olarak katılıp kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Danışmanlığa son derece kıymet veren bir yapımız var. Bu alanda şirketimiz bünyesinde olmasa da kişilerle bir araya gelip proje geliştirmek Veldo’nun ürün gamını genişletme stratejilerinden biridir. Veldo olarak zaten büyümekte olup Ar-Ge’ye işe aldığımız her yeni çalışma arkadaşımız getirdiği yeni kan ile bizim de gelişmemize destek oluyor.  
İnsan kaynaklarımız yeni teknolojilere
ne kadar hazır?
Biz Veldo olarak en kıymetli kaynağımızın İnsan kaynağı olduğunun farkındayız. Sonuçta bu yeni teknolojileri geliştiren de kullanan da insan. Bu anlamda kendi işe alım süreçlerimizde ve çalışanlarımızın gelişimi için yeni teknolojilere, gelişmeye, öğrenmeye açık profilleri tercih ediyoruz.  
Sağlıklı, olması gereken şartlarda test süreçlerini başarıyla tamamlamış hiçbir teknoloji beni endişelendirmez. Tam tersi güven verir. Zaten aksi halde ana sanayi ile çalışmamız mümkün olmazdı. Biz her zaman ana sanayiye hizmet veriyor olmanın sorumluluk bilinci ve yüksek kalite standartlarında çalıştık. Ve bu her zaman böyle olacak. Dolayısıyla üzerinde Veldo logosu gördüysem ona yüzde 100 güvenirim.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz