Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



İnsan Kaynağı Fark Yaratacak

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 9.01.2023 08:05:00

Otomotiv değer zincirinde ‘’İnovasyon’’ kriterini yakalamanın yanında bu değeri insan kaynağı ile büyütmek otomotiv sektörü için en önemli noktalardan birisi olacaktır. 

 
İsmail ERGENER
Arma Bağlantı Sistemleri
Üretim Müdürü
 
 
Toplu taşımada otonom sistemler giderek yaygınlaşacak
Sektörde gelecek 100 yılın başlangıcı olarak elektrikli otomobillerin bu fitili ateşleyip yeni bir çağ açtığını düşünmekteyim. Sektör gündemi yine kullanılan enerji ve otonom sürüş üstüne gelişeceği kanaatindeyim. İkinci evre yani elektrik devriminden sonra otonom sistemlerin yaygınlaşması kaçınılmaz olacaktır. Otonom sistemlerin toplu taşımalarda yaygınlaşması çalışmaları bu sektördeki öngörülerimdendir. Bunun sebebi olarak hem tekilleşen hem de bir o kadar kalabalıklaşan dünyamızda her iki seçenek için ve trafik çözümleri için bireysel ve toplu ulaşımlarda otonom sürüşler devreye alınması çok uzak gözükmemektedir. 
 
Otomotiv değer zincirinden değişecek olan konulardan bence en önemli nokta ‘’İnovasyon’’ olacaktır. Bu kısmı iyi yöneten firmaların önümüzdeki dönemde daha çabuk başarıya ulaşacağını düşünüyorum. Arma Bağlantı Sistemleri A.Ş. kuruluşundan itibaren her prosesinde değer katarak bu kısma önem vermekteyiz. Otomotiv değer zincirinde ‘’İnovasyon’’ kriterini yakalamanın yanında bu değeri insan kaynağı ile büyütmek otomotiv sektörü için en önemli noktalardan birisi olacaktır. Makineleşmenin ve otomasyon sürecinin logaritmik faz olarak geliştiği sektörde yine insan kaynağı farkı yaratacaktır. Bunu yöneten ve bu konuda somut adım atan firmaların fark yaratarak sektörde öncü konumda yer alacağını düşünüyorum.
 
Çevreci ve sürdürülebilir ürünlere yatırım yapıyoruz
Çevreci ve sürdürülebilir ürünlere ve üretim yöntemlerine yatırım yapmak şirketimiz Arma Bağlantı Sistemleri A.Ş.'nin ana amaçlarından birisidir. Yaşanılabilir bir dünyaya katkı verip bu bağlamda her şirketin gerçekleştirmesi gereken bu dönüşüm otomotiv endüstrisinde daha hızlı uyum sağladığı kanaatindeyim. Arma Bağlantı Sistemleri A.Ş. olarak ürün ve üretim yöntemi tasarımında çevreci yöntemlerin seçilmesi tüm birimlerimizin katkısı ile gerçekleştirilmektedir. Firmamızın bu vizyonu yatırım planların bu kriterlerin kullanılması ve tedarikçilerimize kullandırılması yönünde ödevi olarak devam edecektir.
E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz