Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Teknolojinin Gelişimi Ticaret Savaşlarını Tetikliyor

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 11.05.2021 06:47:00

Elektifikasyon, hibrit teknojiler, otonom ve bağlı araçlar gibi geliştirmeler otomotiv sektörünü bir ticaret savaşının içine iterken mevcut tüm süreçlere de farklı bir boyut kazandırmıştır.

 

Aytekin ÇAĞLAR

TI Fluid Systems

Ticaret ve Mühendislik Müdürü

 

Sektörün taleplerine her dönemde cevap vermeye çalışıyoruz

Dünya tarihinde yüzyılda bir görülen pandemik şartlar, sektörümüzün gündeminde olan mobiliteye geçişte bir katalizör etkisi yaparak, araç sahipliğini de arttıran bir trend ile beklenenden çok daha önce etkilerini hissettirmeye başlamıştır. Bir dönüm noktası olan  fosil yakıtlardan  sürdürülebilir enerji kaynaklarına geçişte geleceğin teknolojisi olarak gösterilen elektrikli araçların gelişimi OEM’lerin vizyonlarını ve tüm stratejilerini değiştirmeye zorlamıştır.

Covid-19’un sektörü finansal olarak zorladığı bu dönemde, bunu fırsat olarak gören ana sanayi üreticileri yeni düzenin parametrelerine uygun iş modellerini benimsemeye ve bu doğrultuda yeni stratejileri geliştirmeye odaklanmışlardır. Sabit maliyetlerin azaltılması,yalın ve çevik yönetim biçimleri, şirket birleşimleri, ortak geliştirme ve kullanımlar, hizmet sektörü merkezli girişimler, regulasyon ve çevreci yaklaşımlı taahhütler gibi...

TI Fluid Systems olarak; bu dönemde özellikle elektrikli araç teknolojilerinde gerekli akışkan sistemlerinin geliştirilmesinde ve endüstriyelleşme sürecinde aktif rol almaya ve bu dönüşüm içinde kendimizi, sektörün taleplerine her dönemde cevap verebilecek şekilde hazır tutmaya çalışmaktayız.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz