Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



Yürüyen Firmalara Bisiklet Kullanmayı Teklif Ediyoruz

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 23.02.2024 13:23:00

Biz “yürüyen” firmalara “bisiklet kullanmayı” teklif ediyoruz. Başlangıçta “iki teker üzerinde durmak” zor gibi gözükse de kullandıktan sonra hem verimli hem de keyifli...

 
Aylin Tülay Özden
ProMagane 
Yönetim Kurulu Üyesi
 
2024’teki öncelikli hedefimiz ABD pazarında güçlü bir konum elde etmek. Bu hedefe ulaşmak için büyük ve çeşitli adımlar atıyoruz. Büyük iş ortaklıklarıyla önemli projelerde rol oynayan bir kurum olarak, yeni teknolojileri benimsemek ya da oluşturmaya yönelik yatırımlar yapmak iş listemizin üst sıralarında yer alıyor. ABD takımımızı güçlendirmek amacıyla nitelikli personel istihdamına da odaklanacağız. 2024’ün ilk çeyreğinde bu konuda önemli adımlar atmaya hazırlanıyoruz. 
Ülkemizin jeopolitik konumu, global ekonomik faktörler ve dövizin istemsiz güçlenmesi, sektörlerin çoğunda negatif etki yaratıyor. Bu unsurların ülkemize ve sektörlere olan etkilerini değerlendirerek, esnek ve hızlı kararlar alabilmek adına sürekli olarak durumu izliyoruz. Özellikle mali planlamada dikkatli bir yaklaşım benimseyerek, olası riskleri en aza indirmeye çalışıyoruz. ABD yatırımlarımıza hız vermemizin temel sebepleri de bu unsurlar diyebiliriz. 
 
Yeni iş alanları ve stratejiler
Ülkemizde sektör lideri olarak varlığımızı sürdürebilmek ve büyüyebilmek adına sürekli olarak yeni iş alanları ve stratejiler geliştiriyoruz. İşimiz gereği inovasyon ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor, müşteri ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verebilmek için esnek ve çevik bir strateji benimsiyoruz. Ayrıca, yaptığımız stratejik iş birlikleri ile pazar payımızı ve rekabet avantajımızı büyütmeyi hedefliyoruz. 
 
Zorluğun başında dönüşüme gösterilen direnç geliyor
Çeyrek asırdan fazla bir süredir dönüştürücü teknolojiler alanında hizmet sunuyoruz. Bu alanda zorluktan çok fırsat olduğu düşüncesindeyiz. Zorluğun başlıca sebebi olarak üretim sektöründeki firmaların dönüşüme karşı gösterdiği direnç diyebiliriz. Bu direncin temel sebebi ise üreticilerin dönüştürücü teknolojilerden elde edeceği verim, büyüme potansiyeli ve üretim kalitesinin artacağını öngörmede zorluk yaşamaları diyebiliriz. Biz “yürüyen” firmalara “bisiklet kullanmayı” teklif ediyoruz. Başlangıçta “iki teker üzerinde durmak” zor gibi gözükse de kullandıktan sonra hem verimli hem de keyifli... Firmamız, bu zorlukları aşabilmeleri için isteyen kurumlara kararlı bir şekilde destek sağlamakta ve sektördeki diğer kuruluşların başarıyla dönüşüm yapmalarına katkıda bulunmaktadır.
E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz