Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



İş Verimliliğimizi Artırıp Yenilikçi Projeler Geliştiriyoruz

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 16.07.2022 08:15:00

Şirketlerin sürdürülebilir olması yakın gelecekte dijital dönüşüm ve yenilikçilik alanlarındaki yatırımlarına ve dönüşümlerine bağlı olacaktır. 

 
Kayhan KAYNAR
Coşkunöz Metal Form
Stratejik Planlama, Marka ve Pazarlama Müdürü
 
 
Çözüm ortağı olmak için iş ilişkilerimizi şekillendiriyoruz
İş modellerimizi stratejik planlarımız doğrultusunda hedeflediğimiz müşteri, pazar ve ürünler özelinde değerlendiriyor ve faaliyetlerimizi planlıyoruz. Müşterilerimize katma değeri yüksek ürünler sunabilmek ve onların çözüm ortağı olmak için çalışmalarımızı ve iş ilişkilerimizi şekillendiriyoruz. Otomotivde elektrikli araçlarda pazar payımızı arttırmaya yönelik ürünler özelinde Ar-Ge çalışmalarımızı yürütüyor ve müşteriler ile yeni projeler üzerinde yatırımlarımızı planlıyoruz. B2B odaklı çalışmalarımıza Ar-Ge ürünleri ve dijital dönüşüm projelerinin ticarileşmesi stratejimizle B2C ‘i de dahil ediyoruz.
 
Otomotiv geçmişte olduğu gibi bugün de teknolojik gelişimlere öncülük eden ana sektörlerin başında gelmektedir. Yazılım odaklı gelişen teknoloji ve ürünler otomotivin geleceğini elektrikli, bir biri ile iletişim halinde olan, otonomus ve mobilite araçlarda göstermektedir. Biz de yazılımı kendi üretim teknolojilerimizde ve çalışanlarımızın verimliliğini arttırmak konusunda kullanarak rekabetçiliğimizi arttırmak noktasında konumlandırıyoruz. Yeni teknoloji araçlarda öncelikle Türkiye’de ve sonrasında global pazarda önemli bir pay sahibi ve rol almak hedefimize paralel olarak müşterilerimizin beklentilerini stratejilerimizle de örtüştürerek Ar-Ge faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Yazılım konusunda direk ve dijital dönüşüm ile dolaylı olarak hem içsel hem de Start-up faaliyetlerini iş önceliklerimizde değerlendiriyoruz. Kendi içimizde geliştirdiğimiz dijital dönüşüm projelerimizi şirket dışında da yaygınlaştırmaya ve ticarileştirmeye yönelik çalışmalar yürütüyoruz.
İnovasyona daha çok zaman ayırıyoruz
 
Dijital dönüşüm Coşkunöz Metal Form olarak en önemli hedeflerimizdendir. Sektörde öncü ve örnek bir çok dijital dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz. Bu da bizim iş verimliliklerimizi artırarak inovasyona daha çok zaman ayırmamızı sağlıyor. Dijitalleşme ve inovasyona yatırım yapan bir şirket olarak bunun sektörler için önemini biliyoruz ve şirketlerin var olması, sürdürülebilir olması yakın gelecekte bu alanlardaki yatırımlarına ve dönüşümlerine bağlı olacaktır.
 
Geleceğin kilit konuları
Öncelikli nitelikli iş gücüne yatırım ve bununla birlikte dijital dönüşüm (yüksek verimlilik) ve Ar-Ge’ye (inovasyon) yatırım yapmak sektörün kilit noktalarını oluşturacaktır. 
E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz