Türk Otomotiv Sanayicisinin Dergisi



HasCLub, İş ve Yaşam Dengesine Katkı Sağlıyor

Paylaş :
Haber Eklenme Tarihi : 19.08.2019 19:51:00

Çalışma arkadaşlarımız arasında iletişimi güçlendirmek, birlikte iş dışında da kaliteli zaman geçirmek, arkadaşlıklarımızı pekiştirmek, ailelerimizi birbirleriyle kaynaştırmak ve bu esnada da çalışan memnuniyetini ve aidiyet duygusunu arttırmak, iş ve yaşam dengesine katkıda bulunmak amacıyla HasClub’ı kurduk.

 

Önder Ekinci

Faydasıçok Holding
Dış Ticaret Operasyon Müdürü

 

Yoğun iş hayatı ve özel yaşam arasında bir denge kurmanın öneminin farkındayım. İşimize odaklanarak geçirdiğimiz zamanın yanı sıra özel yaşamımızda kaliteli zaman geçirmenin, iyi dinlenmenin, hobilerimizle renk katacağımız bir yaşamın, aslında hem iş hayatımızın hem de özel hayatımızın daha verimli, sağlıklı, keyifli yürümesini sağladığına inanıyorum.
Faydasıçok Holding Dış Ticaret Operasyon Müdürü olarak görevimi sürdürüyorum; aynı zamanda şirket bünyesinde yer alan sosyal oluşum HasClub ‘ın başkanı ve Faydasıçok Vakfı Yönetim Kurulu üyesiyim. Yine başka bir vakıfta da mentörlük yapmaktayım. Evli ve 1 kız çocuk babasıyım. Ebru sanatı ile ilgileniyorum.  Mutfak sanatlarına ilgim var, mutfakta denemeler yapmaktan zevk alıyorum.
İnsan ilişkilerine ve iletişime çok önem veriyor, sağlıklı iletişimle hayatımızdaki birçok konunun daha kolay ve başarılı yürütülebileceğine inanıyorum.
Tahmin edersiniz ki bu saydığım sorumluluklardan her biri aslında ciddi anlamda dikkat, ilgi, vakit ayırmak gerektiren aktiviteler. Ben her birine dengeli zaman ayırarak, o işe iyi odaklanarak hayatımı planlamaya ve bu aktivitelerle hayatımı hem kendim hem çevremdeki insanlar için daha verimli hale getirmeye çalışıyorum.
Bu çabamı Faydasıçok Holding bünyesinde de sürdürüyorum. Çalışma arkadaşlarımız arasında iletişimi güçlendirmek, birlikte iş dışında da kaliteli zaman geçirmek, arkadaşlıklarımızı pekiştirmek, ailelerimizi birbirleriyle kaynaştırmak ve bu esnada da çalışan memnuniyetini ve aidiyet duygusunu arttırmak, iş ve yaşam dengesine katkıda bulunmak amacıyla HasClub’ı kurduk.
HasClub, beş yıl önce strateji çalıştayında bir fikirle ortaya çıkan, bugün şirketimizin güçlü yönü olarak gösterilen sosyal bir kulüptür. HasClub bünyesinde yıl içinde ortalama 20 aktivite gerçekleştiriyoruz. Bu aktiviteler arasında, yurtiçi ve yurtdışı geziler, spor aktiviteleri, hobilere yönelik atölye çalışmaları, sinema, konser, tiyatro gibi kültürel etkinlikler, kahvaltı, yemek, piknik organizasyonları, kamp, doğa aktiviteleri ve sosyal sorumluluk projelerini sayabiliriz.
Sosyal ve kültürel etkinliklerle motive olan çalışma arkadaşlarımızın bireysel verimlilikleri artarken aralarında oluşan sosyal bağ ile de takım çalışmalarındaki başarıları artıyor. Birlikte daha mutlu çalışıyorlar; iş esnasında karşılaştıkları problemleri birbirlerine karşı daha pozitif yaklaşarak, empati ve yardımlaşma anlayışı içerisinde çözüyorlar.

E-Posta Olarak Gönder

Başarıyla Gönderildi
İşleminiz başarıyla gerçekleştirildi

Adınız Soyadınız
Haberi Göndermek İstediğiniz E-Posta Adresini Girin
Notunuz